За хотела

Хотел "Корона" е разположен на територията на гр. Мадан, общ. Мадан, обл. Смолян, собственост на "Корона" ЕООД, гр. Мадан. Работи целогодишно и е подходящ за семейни почивки. Нашите гости се докосват до един различен свят на удоволствия и природа и си тръгват напълно релаксирани и удовлетворени. Очакват Ви незабравими преживявания в Планината на Орфей - Родопите. На 270 км от София, на 110 км от Пловдив и 20 км от Пампорово, Ви очаква един усмихнат град, който ще Ви накара бързо да забравите умората.

 

 

 

 

 

 

В това уютно и подредено в битов стил кътче на прекрасните Родопи можете да намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени.
      По желание на гостите могат да бъдат организирани походи до
пещера "Шаренка" и древна крепост между общините Мадан и Рудозем - Мадан-Върба-Кечикая, посещения на Ягодинската пещера, пещера Ухловица и Дяволското гърло и много други природни забележителности в района.
       Не пропускайте да се насладите на всички тези удоволствия и да си отпочинете в приятната атмосфера на  хотел "Корона"!

     Всички стаи разполагат със санитарен възел, кабелна телевизия,  хладилник. Обзавеждането е съгласно съвременните изисквания за категорията на хотела.

    Хотела разполага с 7 двойни стаи,  3 апартамента, детски кът, ресторант,  лятна и зимна градина.  От тях се открива  прекрасен изглед към планината.

     Ресторанта  разполага с 60 места, лятната градина до 20 места с панорамен изглед към града и планината.
      Гостоприемните домакини ще Ви предложат местни ястия по избор - прочутия пататник, мекици, катми, качамак, чеверме, родопско овче кисело мляко, пъстърва на скара и много, много други.

Тук може да почувствате истинското родопско гостоприемство.

Вила "Корона"